aankoop

Aankoop

Het kopen van je droomwoning is hoogstwaarschijnlijk de duurste aankoop in je leven waarbij emoties een grote rol kunnen spelen. Liefde maakt vaak blind. Is het niet prettig om bij deze grote beslissing geholpen te worden door een ervaren en deskundige aankoopmakelaar? Een aankoopmakelaar die kennis heeft van de laatste ontwikkelingen in de markt en je begeleidt vanaf de start van de zoektocht naar je droomwoning tot de dag dat je de sleutel krijgt bij de notaris? Je wilt toch immers zekerheid en duidelijkheid bij de aankoop van je nieuwe woning en achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Als aankoopmakelaar begeleid ik je bij de bezichtigingen, de onderhandelingen en vooral ook bij het voldoen aan de wettelijke onderzoeksplicht die je hebt als koper. Vanuit mijn kennis van de Zeeuwse woningmarkt adviseer ik je bij het nemen van beslissingen waarbij jouw belang als koper voorop staat. Verder kan ik je helpen bij het laten bepalen van de bouwkundige staat van de woning, je adviseren over verbouwingswerkzaamheden/vergunningsaanvragen, financiële mogelijkheden en interieurstyling.

Ik help je graag met de aankoop van je eerste of nieuwe woning. Hiervoor reken ik een vast bedrag plus een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Ik werk op basis van no cure no pay; je betaalt pas courtage als je de woning ook daadwerkelijk hebt aangekocht.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel  06-10551425.